Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Gaziantepte

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Gaziantepte -Bakan Kılıç, Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Akkent Spor Köyü Spor Salonunun temelini attı


GAZİANTEP (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Akkent Spor Köyü Spor Salonunun temelini attı.
     Bakan Kılıç, Karataş bölgesinde düzenlenen törende, rutin belediye hizmetleri yanında sosyal alanlarda da proje yapan ve Gaziantepin spor yatırım yükünü önemli ölçüde aldığını ifade ettiği Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğluna teşekkür etti.
     Spor köyü içerisinde yer alan kapalı yüzme havuzunun, 7 gün 24 saat hizmet vereceğini ifade eden Kılıç, Emniyet teşkilatının da özellikle madde bağımlısı ve sokak çocuklarının rehabilitasyonu için yapılacak projelerde bu alanlardan faydalanabileceğini aktardı.
     Şahinbey Belediyesinin, kılı kırk yararak çok değerli bir bölgede Akkent Spor Köyünü inşa ettiğine dikkati çeken Kılıç, Spor salonu için 4,1 milyon lira, yüzme havuzu için de 4,3 milyon lira maliyet hesaplanmış. Demek ki belediyemiz kılı kırk yarıyor ve böylesine ekonomik tesisleri ilçesine kazandırıyor dedi.
     Gaziantepe daha önce yaptığı ziyarette Şehitkamil ilçesinde yapımı devam eden olimpik yüzme havuzu inşaatında incelemede bulunduğunu anımsatan Kılıç, spor ve gençlik hizmetleri alanlarında kentteki yatırımların devam ettiğini dile getirdi.
     Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahamazoğlu ise sporun insanların hayatının bir parçası olması için çalıştıklarını söyledi.
     Konuşmaların ardından Bakan Kılıç ve beraberindeki protokol üyeleri, 86 bin metrekare alan üzerine kurulacak Akkent Spor Köyü içerisindeki spor salonunun temelini attı.
     Daha sonra Şahinbey Belediyesi Yaşar Torun Gençlik Merkezini ziyaret ederek kursiyerlerle bir süre sohbet eden Bakan Kılıç, Gaziantep Üniversitesindeki Yurt-Kura bağlı Gaziantep Kız Öğrenci Yurdu inşaatında da incelemede bulundu.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek / Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Gaziantepte Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER