Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahinin ziyaretleri


BURSA (A.A) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahinin, Nilüfer İlçe Kaymakamı Ekrem Çalık, Yıldırım İlçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gençel ile Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kayayı ziyaret ettiği bildirildi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şahin ziyaretlerde, ilçelerde spor faaliyetlerinin zenginleştirilmesi, spor tesislerinin yaptırılması, okullarda spor kulüplerinin kurulması, okul sporları faaliyetlerine tüm okulların katılması, okul sporlarının yaygınlaştırılması ve spor bilincinin oluşturulmasıyla ilgili destek beklediklerini ve işbirliği içerisinde çalışmalar yapılması gerektiğini belirtti.
     İlçelerde, Sporda Sponsorluk Kanunu kapsamında spor tesisi kazandırılmasıyla ilgili taleplerinin olduğunu ifade eden Şahin, bu konuda kaymakamlardan, hayırsever vatandaşların spor tesisi yaptırmaları için teşvik edilmesi hususunda destek beklediklerini kaydetti.
     Spor yapan çocukların, gençlerin ve sporcuların faaliyet gösterdikleri branşlarda lisanslı sporcu olmaları için işlemleri kolaylaştırdıklarını vurgulayan Şahin, Spor yapıp da kayıt altına almadığımız, öğrencilerimizin, gençlerimizin ve vatandaşlarımızın kayıt altına alınması, bu sayede hız kazanacaktır. Kaymakamlarımızla da ilçelerinde lisanslı sporcu sayısının artırılması için ortak çalışmalar başlatıyoruz. Eminim ki kısa sürede hedeflenen sayılara ulaşılacaktır dedi.
    
     Muhabir : Umut Özgan
     Yayıncı : Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER