Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden UÜye destek


BURSA (A.A) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, 50 bin öğrenci potansiyeli olan Görükle kampüsünde gençlik ve spor politikalarının en iyi şekilde yürütülmesi için gereken her türlü desteğin verilebileceğini söyledi.
     Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Uludağ Üniversitesi (UÜ) Rektörü Prof. Dr. Kamil Dileki makamında ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Şahin, Bursanın spor kenti ve olimpiyat köyü olma hedefi doğrultusunda, üniversite kampüsünde iyi bir planlamanın yapılarak spor tesisleri bakımından zenginleştirilmesi ile ilgili her türlü desteğe hazır olduklarını bildirdi.
     Bu kapsamda önceliğin kampüste bir kapalı yüzme havuzu yapımıyla başlanabileceğini ifade eden Şahin, Bursanın spor potansiyelinin arttığını, bunun için de Spor Bilimleri Fakültesine ihtiyacı olduğunu da belirtti.
     Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversitede Spor Bilimleri Fakültesinin kurulmasıyla ilgili çalışmalarının olduğunu ve gerekli çalışmaların hızlandırılacağını bildirdi.
     Ziyarette, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, kent yöneticilerinin lisanslı sporcu olarak örnek teşkil etmeleri için Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çıkarılan lisansı Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dileke takdim etti.
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan/Tarık Üzgün
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER