Gençlere ücretsiz kamp ve geziler

Gençlere ücretsiz kamp ve geziler


BİLECİK (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında yaz boyunca gençlere yönelik gezi ve kamp programları yapılacak.
     Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada proje hakkında şunlar kaydedildi:
     Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından haziran, temmuz ve ağustos aylarında ücretsiz gençlik kampları ve geziler düzenlenmiştir. Deniz ve doğa kampları olarak ayrı ayrı düzenlenen kamplara 13, 15, 16, 17 ve 18-22 yaşları arasındaki gençlerimiz katılabilecektir. Antalya Akseki, Bolu Aladağ, Kastamonu Kadıdağı ve Trabzon Düzköyde düzenlenen doğa kamplarına ise 16-17 yaşlarıyla 18-22 yaş grubundaki gençlerimiz katılabilecektir. Kamplar sekizer gün olup ulaşım, yeme, içme, konaklama ve diğer faaliyetler tamamen ücretsiz olacaktır. Kamp kayıtları halen Gençlik Merkezi Müdürlüğünde devam etmektedir.
     Açıklamada ayrıca, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Seyyah Ulu Çınarın İzinde projesi kapsamında Nevşehir, Bartın, Çanakkale illerinde 4 günlük geziler yapılacağı bildirildi. 26 Haziranda başlayacak olan 14 -24 yaş grubundaki gençlerin gezilere ücretsiz katılacağı bilgisinin verildiği açıklamada, Ülkemiz genelinde 100 bin gencin katılmasının hedeflendiği projede, Bilecikten 360 genç, yaz boyunca gezilere katılabilecektir. Gezi ile ilgili kayıtlar www.seyyah.gsb.gov.tr. adresinden katılımcılar tarafından yapılacak olup, veli izin kağıdının Gençlik Merkezi Müdürlüğüne teslim edilmesinden sonra kesin kayıtlar yapılacaktır ifadelerine yer verildi.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Gençlere ücretsiz kamp ve geziler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER