Gençlerden ecdada mektup

Gençlerden ecdada mektup


SAMSUN (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanlığının, Çanakkale Zaferinin 98. yıl dönümü kapsamında düzenleyeceği etkinliklerden birinin de Gençlerden Ecdadına Mektup Yarışması olduğu bildirildi.
     Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Çanakkale Zaferinin 98. yıl dönümü nedeniyle Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Gençlerden Ecdadına Mektup Yarışması düzenlendiği belirtildi.
     Çanakkale Zaferinin konu alınacağı mektup yarışması ile gençlerin milli ve manevi duygularının canlı tutulmasının hedeflendiği ifade edilen açıklamada, başvuruların internetten yapılacağı, yarışmanın 18 Şubat-8 Mart 2013 tarihleri arasında düzenleneceği, yarışmaya 14-29 yaşları arasındaki gençlerin katılabileceği belirtildi.
     Başvuruların http://form.gsb.gov.tr/Genclerden Ecdada Mektup adresindeki elektronik form doldurularak gerçekleştirileceği kaydedilen açıklamada, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışma sonucunda dereceye giren ilk üç kişiye Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenleyeceği Çanakkale Zaferi etkinliklerinde, 64 GBlık iPad 2 Wi-fi+3G hediye edileceği, yarışma sonuçlarının ise www.gsb.gov.tr adresinden ilan edileceği duyuruldu.
     Yarışmaya katılma şartları, Yarışmaya 14-29 yaşları arasında gençlerimiz başvuracak. Her genç yalnızca bir başvuru yapabilecek. Yarışmanın kapsamı Çanakkale Zaferi olmalıdır şeklinde sıralandı.
    
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Gençlerden ecdada mektup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER