Gençlerbirliği izlemeye devam ediyor

Gençlerbirliği izlemeye devam ediyor -Sırbistandan dönen genel menajer Cem Onuktan sonra yardımcısı Ferda Ramanlı, futbolcu izlemek için Almanyaya gitti


ANKARA (A.A) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliğinde takip edilen oyuncu portföyünü genişletme çalışmaları devam ediyor.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre başkent kulübünün genel menajeri Cem Onuk, geçen hafta Sırbistana gitti. Onukun devre arasında yapılması muhtemel transferler için çalışma yaptığı ve karşılaşılabilecek yeni durumlara ilişkin hazırlıklı olmayı amaçladığı öğrenildi.
     Kırmızı-siyahlılarda Onukun Sırbistandan dönmesinin ardından bu kez yardımcısı Ferda Ramanlı, yurtdışına çıktı. Ramanlının Almanya ve Hollandada maçlar izleyeceği ve döndükten sonra takip edilen oyunculara dair hazırlayacağı raporu kulübe sunacağı bildirildi.
     Başkent temsilcisinde görev yapan oyuncu izleme ekibinin Türkiyede üst liglerde yer alan takımların neredeyse tamamını izlediği belirtildi. Bu çalışmaların, izlenen oyuncu portföyünü geniş tutmak ve takip edilen futbolcuların bilgilerini güncellemek amacıyla gerçekleştirildiği ifade edildi.
    
     Muhabir: Musa Samur
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Gençlerbirliği izlemeye devam ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER