Gençlerbirliği yeni Sonerler arıyor

Gençlerbirliği yeni Sonerler arıyor -Başkent temsilcisinde 19-21 Haziranda seçmeler yapılacak -Kırmızı-siyahlılarda yaz futbol okulu kayıtları 25 Haziranda başlayacak


ANKARA (A.A) - Gençlerbirliğinde 19-21 Haziran tarihlerinde düzenlenecek seçmelerin ardından, 25 Haziranda yaz futbol okulları başlayacak.
     Başkent temsilcisi antrenörleri, 19 Haziranda tesislerde başlayacak ve 21 Haziranda sona erecek seçmelerde belirledikleri yetenekleri, kırmızı-siyahlı kulübe kazandıracak. Seçmelere katılmak isteyenlerin bilgilerini, 17 Hazirana kadar internet sitesi üzerinden ya da telefonla kulübe bildirmeleri gerekiyor.
     Kırmızı-siyahlılarda yaz futbol okulu kursları ise Önce insan, sonra sporcu, en son futbolcu olunur sloganıyla 25 Haziranda başlayacak.
     Milli takıma kadar yükselen ve bu transfer döneminin gözdesi olan Sonerin yanı sıra Özkan ve Ramazan gibi futbolcular yetiştiren okula, 1997-2005 doğumlu futbolcular kayıt yaptırabilecek. Futbol okulunun saha zemininin yenilenmesinin ardından başlayacak kurs, 27 Ağustosa kadar devam edecek.
    
     Muhabir: Musa Samur
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Gençlerbirliği yeni Sonerler arıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER