Gençlerbirliği, Bandırmaspor maçına hazır

Gençlerbirliği, Bandırmaspor maçına hazır -Kırmızı-siyahlılarda 3 hafta takımdan uzak kalacağı açıklanan Petrovic, koşulara başladı -Teknik direktör Fuat Çapa: Oynamayan futbolcularımıza şans vereceğiz (Fotoğraflı-Görün


ANKARA (A.A) - Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupasında Bandırmaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
     Beştepe İlhan Cavcav Tesislerinde, teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde yapılan çalışma 1 saat sürdü. Antrenmana koşuyla başlayan kırmızı-siyahlı futbolcular koordinasyon çalışmasının ardından 5e 2 top kapmaca oynadı. İdman, dar alanda kontrol-pas çalışmasıyla sona erdi.
     Başkent temsilcisinde bugünkü idmana fıtık ameliyatı olan Serkan Kurtuluş ve Sırbistana tedaviye giden Azofeifa ile Curri katılmadı.
    
     -Petrovicin inanılmaz dönüşü-
    
     Kırmızı-siyahlılarda Ekigho idmanı, takımdan ayrı koşuyla tamamlarken, kasığındaki 7,5 santimetrelik yırtık için ülkesinde tedavi olan Sırp futbolcu Petrovic de antrenmanın son bölümüne katılarak, koşu yaptı.
     İyileşmesinin 3-4 hafta süreciği açıklanan Petrovicin ülkesinden döner dönmez idmana katılması şaşkınlık yaratırken, Azofeifa ve Currinin de tedavi olmak için Sırbistana gittiği öğrenildi.
    
     -Gruplara kalmak istiyoruz
    
     Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, antrenman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada geçen sezon ilk turda veda ettikleri Ziraat Türkiye Kupasında gruplara kalmak istediklerini söyledi.
     Bu sezon kupada daha ileriye gitmek istediklerini kaydeden Çapa, Geçen sezon ilk turda elenmemizin nedenleri vardı. Bu sezon gruplara kalmayı istiyoruz. Mümkün olduğu kadar oynamayan futbolcularımıza şans vermeyi düşünüyoruz. Pazartesi günü önemli bir karşılaşmamız var diye konuştu.
    
     Muhabir: Musa Samur
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Gençlerbirliği, Bandırmaspor maçına hazır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER