Genç imam toprağa verildi

Genç imam toprağa verildi -Gümüşhane Milli Eğitim Müdürü Aktaş, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden oğlunun cenaze namazını kıldırdı


RİZE (A.A) - Rizede tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden imam Serdar Aktaş (29), toprağa verildi.
     Rizenin Halatçılar Mahallesi Cami imamı ve Gümüşhane Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaşın oğlu Serdar Aktaş için Sahil Camisinde düzenlenen cenaze törenine, yakınlarının yanı sıra Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, Rize Vali Vekili Hakan Burak Uz, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz, HSYK Üyesi Ömer Köroğlu, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı ile çok sayıda kişi katıldı.
     Baba Aktaş, cenaze namazı öncesinde yaptığı konuşmada, oğlunun hem talebesi, hem meslektaşı hem de arkadaşı olduğunu belirterek, Allah bu mübarek ayda, bu mübarek günde böyle takdir eylemiş. Bizi, çok genç yaşta oğlumuzla imtihan etmiş. Ondan gelene boyun eğmekten, dua etmekten, rıza göstermekten başka yapacağımız yoktur dedi.
     Hastalık süresince ve cenazede kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Aktaş, kanser hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesinde hayatını kaybeden oğlunun cenaze namazını kıldırdı.
     Genç imamın cenazesi, Köprülü köyündeki aile mezarlığında toprağa verildi.
    
     Muhabir: Serhat Çağdaş
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Genç imam toprağa verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER