Genç Girişimciler Kurulu İcra

Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesinden Vali Yılmaza ziyaret


KAYSERİ (A.A) - İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Osman Güldüoğlu, Başkan Yardımcıları Orhan Kızılkaya, Mehmet Oğuz Koyuncu ve kurul üyeleri Vali Şerif Yılmazı ziyaret etti.
     Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde Sanayi Odası Koordinatörlüğünde ve Ticaret Odasından da katılım ile kurulan il genç girişimcilerinin yeni yönetim kurulunun hayırlı olmasını diledi.
     Genç girişimcilerin ülkenin en büyük umudu olduğunu ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:
     Kaynak sağlanması adına devletimiz bu konuda yasalarla çok iyi imkanlar sunmakta. İlimizde girişimciliğin geliştirilmesi ve eğitimlerinin verilmesi için her türlü faaliyete destek olacağız. Gençlerimizin böyle sorumluluklar almaları, erken yaşta olgunlaşarak tecrübe sahibi olmalarını sağlıyor. Bu faaliyetlerin faydasını ileride göreceksiniz. Sizlerle birlikte bu şehre hizmet edecek olmaktan ayrı bir mutluluk duyuyorum.
     İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Osman Güldüoğlu da, kurulun üç senedir faaliyette olduğunu, düzenli eğitimlerin yeni girişimcilere verilmesi çalışmalarının yapıldığını belirtti.
     Kentteki diğer girişimci kuruluşların da benzer faaliyetlerde bulunmalarının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Güldüoğlu, gerçekleştirecekleri projeler hakkında da bilgi verdi.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Genç Girişimciler Kurulu İcra Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER