Genç futbolcuların sertifikaları Başkan Evcilmenden

Genç futbolcuların sertifikaları Başkan Evcilmenden


ANTALYA (A.A) - Yenigün Mahallesinde düzenlenen 2012 Yaz Futbol Merkezi çalışmaları, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmenin katıldığı sertifika töreni ile sona erdi.
     Muratpaşa Belediyesinin katkıları, Antalya Kent Konseyi Gençlik ve Spor Çalışma Grubu, Futbol Dostları Derneği, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Antalya Şubesi işbirliği ile düzenlenen 2012 Yaz Futbol Merkezi çalışmaları, sertifika töreni ile sona erdi.
     Yenigün Mahallesinde düzenlenen çalışmalara 50 sporcu katıldı. Yaz Spor Merkezi çalışmalarının her yıl farklı bir mahallede düzenlendiğini belirten Kent Konseyi Gençlik ve Spor Çalışma Grubu Başkanı Recep Şengün, Maddi olanakları kısıtlı çocukların sporla tanıştırılması için bu çalışmayı başlattıklarını anlattı.
     Katılımın her geçen yıl arttığına dikkati çeken Şengün, Buradan yetişen çocuklarımızın spora devam etmesi, hatta liglerde oynaması ne kadar doğru bir iş yapıldığını gösteriyor. Gönüllü olarak ders veren antrenörlerimize, futbolcularımıza, tüm spor malzemelerini karşılayan Muratpaşa Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum dedi.
     Çalışmalara katılan çocukları ve onları spora teşvik eden ailelerini kutladığını belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen de, şöyle konuştu:
     Bugün hayran olduğunuz, star futbolcuların hepsi mahalle sahalarında keşfedilmiş ve buralardan yetişmiştir. Aranızda çok yetenekli sporcular olduğunu antrenörlerinizden öğrendim. Okulunuzu aksatmadan, antrenmanlarınıza devam ederseniz, gelecekte başarılı bir sporcu olabilir, hayatınızı bu yolla kazanabilirsiniz.
     Genç sporcuların sertifikalarını Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Futbol Dostları Derneği Başkanı Emin Bülent Uğur, TÜFAD Antalya Şube Başkanı Şakir Filiz verdi.
     Grubun en centilmen sporcusu seçilen Mehmet Çetine eski Antalyasporlu Sancar, Burak Yılmazın forması ile futbol topu hediye etti.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Genç futbolcuların sertifikaları Başkan Evcilmenden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER