Gemlikteki operasyon

Gemlikteki operasyon -18 adrese 180 polisin katılımıyla şafak vakti eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 21 kişi, adliyeye sevk edildi


BURSA (A.A) - Gemlikte, 18 adrese 180 polisin katılımıyla şafak vakti eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 21 kişi, adliyeye sevk edildi.
     Alınan bilgiye göre, Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ve Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerinin yaklaşık 3 ay süren istihbarat çalışmaları sonucu ilçedeki 4 mahalleye operasyon düzenlendi. 18 ayrı adreste gerçekleştirilen eş zamanlı baskınlarda, biri kadın 21 kişi gözaltına alındı.
     Çevik Kuvvet ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin de bulunduğu toplam 180 polisin katıldığı şafak operasyonunda, tüm evler didik didik arandı. Aramalarda 187 gram esrar, 2 uyuşturucu hap ve 5 tabanca fişeği ele geçirildi.
     Zanlıların esrar ve hapları genellikle kanepe altlarına gizledikleri belirlenen operasyona, narkotik köpeği Alfa da katıldı.
     Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri alınan 21 zanlı, Gemlik Adliyesine sevk edildi.
    
     Muhabir: Doğukan Altınay - Harun Kaymaz / Tarık Üzgün
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Gemlikteki operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER