Geleceğin fotoğrafçıları sertifikalarını aldı

Geleceğin fotoğrafçıları sertifikalarını aldı


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep İpekyolu Fotoğraf Sanatı Derneği (GİFSAD) iş birliğinde düzenlenen Temel Fotoğrafçılık Eğitim Kursuna katılan öğrenciler sertifikalarını aldı.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kursa Vali Muammer Güler İlköğretim Okulu ve Fitnat Nuri Tekerekoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri katıldı. Dört hafta süren kurs sonunda başarılı olan öğrenciler sertifikalarını Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlunun elinden aldı.
     Eğitimini tamamlayıp sertifika almaya hak kazanan öğrencilere fotoğraf makinesi hediye eden Fadıloğlu, birinci önceliklerinin nitelikli bireyler yetiştirmek olduğunu belirtti.
     Eğitim ve öğretimin yanında değişik konularda da eğitim almak gerektiğini ifade eden Fadıloğlu, Biz Şehitkamil Belediyesi olarak Milli Eğitim Müdürlüğümüzün hep yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Amacımız öğrencilerimizin derslerinde başarılı olmasının yanında sosyal aktivitelerden de geri kalmamasıdır. Gaziantepin eğitimle ilgili sıkıntılarından dolayı bizler eğitim ve öğretimin üstünde durmaya gayret gösteriyoruz dedi.
     (ŞMÖ-SEÇ)
<< Önceki Haber Geleceğin fotoğrafçıları sertifikalarını aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER