GEKAdan 11 kuruma 507 bin 500

GEKAdan 11 kuruma 507 bin 500 lira destek


DENİZLİ (A.A) - Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından yürütülen 2011 yılı Doğrudan Faaliyet Desteği projesiyle 11 kuruma 507 bin 500 lira destek verildiği bildirildi.
     GEKA Genel Sekreteri Aydıner, yaptığı yazılı açıklamada, yürütülen faaliyet teklifleri sonunda bölge için 3 aylık bir uygulama süresinin ardından bölge için çok değerli analizlerin ortaya konulduğunu belirtti.
     Bölgeye verilen desteğin meyvelerini almaya başladıklarını ifade eden Aydıner, Bu faaliyet desteği ile bölgemiz açısından çok önemli olan bilgilerin üretilmesine ve yatırım kararlarına etki edebilecek verilerin oluşturulmasına destek verdik. Ortaya konan raporlar önümüzdeki dönemde tüm kurumların analizlerinde rahatlıkla kullanılabilecek niteliktedir. Doğrudan Faaliyet Desteği, bu bağlamda çok etkin bir araç olarak kullanıldı. 11 kuruma 507 bin 500 lira destek verildi dedi.
     Daha nitelikli veriler ile doğru planlama yapılabileceğini vurgulayan Aydıner, bu raporların önümüzdeki dönemde özellikle büyük devlet yatırımları için yol gösterici olacağını kaydetti.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber GEKAdan 11 kuruma 507 bin 500 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER