Gebze Belediyesi trafik eğitim okulu kurdu

Gebze Belediyesi trafik eğitim okulu kurdu


KOCAELİ (A.A) - Gebze Belediyesince yapımı gerçekleştirilen Trafik Eğitim Okulunun yeni eğitim öğretim yılında hizmet vereceği bildirildi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, görüşlerine yer verilen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Trafik Eğitim Okulunda ilköğretim öğrencilerinin yanı sıra, anaokulu öğrencilerine de yeni dönemde eğitim verileceğini müjdeledi.
     Köşker, Gebze Belediyesi olarak Ağaç yaşken eğilir atasözünden hareketle, gelecek nesillere trafik bilincini aşılama konusunda sorumluluk üslendiklerini belirterek, Okul çağındaki çocuklara verilen trafik eğitimleriyle, trafikte yaşanan ve büyük bir çoğunluğu ölümle sonuçlanan kazaların en aza indirilmesini hedefliyoruz. Artık okullarda trafik derslerinin okutulduğu günümüzde, genç nesillerin trafik kurallarını doğru uygulama konusundaki hassasiyeti de büyüklere örnek oluşturacak niteliktedir dedi.
     Açıklamada, sinevizyon eşliğinde, modern sınıflarda teorik trafik bilgisiyle donatılan çocuklara bisiklet ve akülü araçların da bulunduğu parkurda uygulama olarak eğitim verileceği kaydedildi.
    
     Muhabir: İsa Turhan / Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Gebze Belediyesi trafik eğitim okulu kurdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER