Gebze Belediye Başkanı Köşkerden mahalle ziyareti

Gebze Belediye Başkanı Köşkerden mahalle ziyareti


KOCAELİ (A.A) - Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Barış Mahallesinde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi.
     Köşker, burada yaptığı konuşmada, Gebzeyi daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeye çalıştıklarını belirterek, 3 buçuk yılda 10 yıllık hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     Vatandaştan aldıkları güç ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisindeki çalışmalarıyla Gebzeyi hizmetle donattıklarını dile getiren Köşker, Barış Mahallesinin de modern yaşam alanları ve parklarla donatılmış modern bir mahalle olduğunu kaydetti.
     Köşker, Tatlıkuyu ve Barış Mahallesinin kullanacağı modern kapalı pazar yerinin çalışmalarının başladığını anlatarak, artık mahalle sakinlerinin modern pazar yerinden alışveriş yapacağını ifade etti.
     Gebzenin her yerine eşit oranda hizmet vermek üzere yola çıktıklarını vurgulayan Köşker, şunları kaydetti:
     Atıl vaziyette olan Gebze Kent Meydanını en kısa sürede tamamlayarak kentin hizmetine sunduk. Gebzelilerin buluşma adresi Gebze Kent Meydanı ile kentimiz 7 gün 24 saat yaşayan bir şehir haline geldi. Bununla da yetinmedik. Görüntü kirliliğine neden olan trafoları yıktık ve yerlerine mini semt meydanları yaptık. Bu hizmetimiz Gebzeye Altın Karınca Belediyecilik Ödülü kazandırdı. 100 yıllık Gebze Belediyesi tarihinde 50 park yapılmışken, 3 buçuk yıllık hizmet dönemimizde kentimizi 55 yeni park ve bahçeyle donattık. Çehresi hızla değişen ve gelişen Gebze, modern ve daha yaşanabilir marka bir kente dönüşüyor.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Gebze Belediye Başkanı Köşkerden mahalle ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER