Gebzede öğrencilere karneleri dağıtıldı

Gebzede öğrencilere karneleri dağıtıldı -Gebzede 101 okulda eğitim gören toplam 67 bin 724 öğrenci karne alarak, ilk yarı tatiline girdi


KOCAELİ (A.A) - Gebzede 101 okulda eğitim gören toplam 67 bin 724 öğrenci karne alarak, ilk yarı tatiline girdi.
     Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İlyas Kırali, Halk Eğitim Müdürü Zihni Aydın, öğretmen ve velilerin katıldığı karne dağıtım töreni, Gebze İstasyon Mahallesindeki Cumhuriyet İlkokulunda yapıldı.
     İlçe Kaymakamı Salih Karabulut törende yaptığı konuşmada, karnenin öğrencinin olduğu kadar velinin de göstergesi olduğuna dikkat çekerek, zayıfı olan öğrencinin rencide edilmemesini istedi.
     Toplumda aileden sonra gelen en önemli şeyin okul olduğunu söyleyen Salih Karabulut, Karne sadece öğrencilere değil bizlere de veriliyor. O karnede biz veliler aynı zamanda kendimizi de göreceğiz. Çocuğumuzla ne kadar ilgilenmişiz, ona neler vermişiz neler katmışız karnede göreceğiz. Başarısızlığın hesabını sormayın, onu günah keçisi olarak görmeyin. Yapmamız gereken şey çocuğumuzu motive etmek. Belki zayıfı olabilir bu nedenle öz güvenini yitirmesine engel olun rencide etmeyin ona destek olun bağrınıza basın şeklinde konuştu.
     İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İlyas Kırali, Gebzede 101 okulda eğitim gören toplam 67 bin 724 3 bin 44 öğretmenin yarı tatiline girdiğini söyleyerek Tatili hak ettiniz, gezin, eğlenin ama derslerinizi de ihmal etmeyin. Dinlenmiş ve hazırlanmış bir şekilde ikinci yarı yıla başlayın dedi.
     Konuşmaların ardından öğrencilere karneleri dağıtıldı.
    
     Muhabir: İsa Turhan / Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Gebzede öğrencilere karneleri dağıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER