Gaziler Günü

Gaziler Günü -CHP İl Başkanı Kök: -Şehitlerimize, gazilerimize sahip çıkmak ne kadar görevimizse onların ailelerine sahip çıkmak da o kadar görevimiz olmalı


ANTALYA (A.A) - CHP İl Başkanı Devrim Kök, Şehitlerimize, gazilerimize sahip çıkmak ne kadar görevimizse onların ailelerine sahip çıkmak da o kadar görevimiz olmalı dedi.
     Devrim Kök, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Gaziler Gününde gelen şehit ve gazi haberlerinden büyük üzüntü duyduklarını bildirdi. Şehit ve gazilerin kahramanlık ve fedakarlıklarının yerini hiçbir şeyin tutmayacağını vurgulayan Kök, açıklamasında, Vatan sevgisiyle kahramanlığın ve fedakarlığın sembolleri olan, kendileriyle gurur ve onur duyduğumuz şehitlerimize, gazilerimize sahip çıkmak ne kadar görevimizse, onların ailelerine sahip çıkmak da o kadar görevimiz olmalı. Bu hem vatanseverliğin hem de tarihe karşı sorumluluğun bir gereğidir, bizler böyle inanıyoruz dedi.
     Kök, Gaziler Günü dolayısıyla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları olmak üzere, şehit ve gazileri rahmet ve şükranla andıklarını kaydetti.
    
     Yayıncı: Güç Gönel

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER