Gaziler Günü

Gaziler Günü -Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş: -Umarız bu terör son bulur, herkes aklını başına toplar ve bu acılar biter


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, Umarız bu terör son bulur, herkes aklını başına toplar ve bu acılar biter dedi.
     Gaziler Günü dolayısıyla, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kastamonu Şube Başkanı Berat Satıoğlu ve beraberindeki gaziler, Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaşı ziyaret etti.
     Vali Bektaş, makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, Türk milletinin güçlü ve köklü bir geçmişe sahip olduğunu söyledi.
     Geleceğimizi dar etmeye çalışanların da gayretleri eksik olmuyor diyen Bektaş, şöyle devam etti:
     Bu gayretlerde bize şehit olarak geri dönüyor. Hiçbir millet, son 30 yıldır karşı karşıya olduğumuz belayı göz önüne alırsak, bu bedeli ödeyemez. Bu çok ağır bir bedeldir. Bu ağır bedeli bizim milletimiz bütün unsurlarıyla, Türküyle, Lazıyla, Çerkeziyle hiçbir itiraz sesi yükseltmeden ödüyor. Milletimiz bağrına taş basıyor, bu bedeli ödüyor. Bunu artık herkesin görmesi lazım. Olmaz umutları, olmaz hedefleri olanların, akıllarını başlarına toplamaları lazım. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Milletimiz olarak bu acıyı paylaşıyoruz. Paylaşarak azaltmaya çalışıyoruz ama gerçekler zor oluyor. Umarız bu terör son bulur, herkes aklını başına toplar ve bu acılar biter.
     Ziyaretin sonunda, gazilere Türk bayrağı rozeti verildi.
    
     Muhabir: Özkan Beyer/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Nurhan Çorlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER