Gaziantepsporda Gençlerbirliği maçı hazırlıkları

Gaziantepsporda Gençlerbirliği maçı hazırlıkları -Teknik direktör Hikmet Karaman: Karcemarskasın sakatlığı bizim için önemli. Şenol Can da kupa maçında kırmızı kart gördü. Fakat buna rağmen 3 puan alıp, 14 puana ulaşmak istiyoruz


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, Karcemarskasın sakatlığı bizim için önemli. Şenol Can da kupa maçında kırmızı kart gördü. Buna rağmen 3 puan alıp, 14 puana ulaşmak istiyoruz dedi.
     Gaziantepspor, kupa maçının ardından kente gelerek, hafta sonu Şanlıurfada karşılaşacakları Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı.
     Celal Doğan Tesislerinde Teknik Direktör Hikmet Karaman gözetiminde gerçekleşen antrenman egzersizle başladı. Arsinspor maçında ilk 11de oynayan futbolcular koşunun ardından antrenmanı tamamlarken, diğer oyuncular çift kale maç yaptı.
     Teknik direktör Karaman, antrenmanda yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği maçını önemsediklerini ve bu maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtti.
     Eskişehirspor maçından istemedikleri sonuçla ayrıldıklarını hatırlatan Karaman, şöyle devam etti:
     Ziraat Türkiye Kupasında tur atladık. Kupa statüsü de enteresan, 11 maç oynayan finale mi geliyor ne, öyle bir şey var. Bütün takımların kupada olması iyi güzel de, fiziki şartların da buna yeterli olması lazım. Eğer şartlar yeterli değilse o zaman maç oynatmayacaksın veya daha önceden hazırlayacaksınız. Önümüzde oynayacağımız önemli Gençlerbirliği maçı var. Maç da Şanlıurfaya alınmış. İnşallah bizim statta da bakım çalışması başlamıştır. Geçen hafta Eskişehirde halı gibi zeminde oynadık. İnşallah bizim zeminimiz de bir an önce aynı şekilde olur. Mutlak surette 3 puanla kapatmamız gereken bir maç. Önemli bir maça çıkıyoruz. Karcemarskasın sakatlığı bizim için önemli. Şenol Can da kupa maçında kırmızı kart gördü. Fakat buna rağmen 3 puan alıp, 14 puana ulaşmak istiyoruz. Daha sonra da kalan maçlarımızda da maksimum puanları alıp devre arası hazırlıklarını iyi geçirmek istiyoruz.
     Maçın Şanlıurfada oynanacak olmasının taraftarlar açısından iyi olmadığını dile getiren Karaman, Fakat stattaki zeminin durumu ortada. İnşallah bundan sonra yetkililer zemini iyi yaparlar. Taraftarları Şanlıurfaya desteğe bekliyoruz diye konuştu.
    
     -Arsinspor deplasmanı-
    
     Ziraat Türkiye Kupasında eledikleri Arsinspor maçına da değinen Hikmet Karaman, şu değerlendirmelerde bulundu:
     Oraya 3 büyüklerden biri gitse nasıl olacaktı, merak ettim. Maç orada oynanacak mıydı, yoksa seyirci potansiyeli nedeniyle Rize ya da Trabzon stadına mı alınacaktı, merak ediyorum. Mesele, basit işleri niye yapmıyorlar. Soyunma odasını büyük yapmak zor mu- Basın toplantısının oraya geçici konteyner getirip... Ondan sonrada Türk futbolunda gelir hakları şu kadar, para şu kadar bir sürü şey konuşuluyor. Demek ki her şey lafta.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Sevil Çelik
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Gaziantepsporda Gençlerbirliği maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER