Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğluna ziyaret


GAZİANTEP (A.A) - Yetim-Öksüz Çocuklar Derneği Başkanı Hakan Gökşen, yönetim kurulu üyeleri, yetim ve öksüz çocuklar, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlunu ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Fadıloğlu, ziyarette çocuklarla yakından ilgilendi ve onların sorunlarını dinledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fadıloğlu, çocuklara derslerine iyi çalışmaları tavsiyesinde bulundu.
     Gökşen de çocuklara gösterdiği ilgiden dolayı Fadıloğluna teşekkür etti.
    
     -Şahinbey Belediye Voleybol Takımı
    
     Türkiye Erkekler 2. Voleybol Liginde mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı, bu hafta Tokat Niksar Sporu ağırlayacak.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, maç, pazar günü saat 15.00da Kamil Ocak Spor Salonunda oynanacak. Açıklamada görüşlerine yer verilen Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş, takımın sahadan 3 puanla ayrılmak için sıkı bir antrenman yaptığını belirtti.
     Maçta galibiyet beklediklerini ifade eden Demirbaş, 1. Lig yolunda Gaziantepteki son maçı kazanarak ligi namağlup bitirmek istediklerini aktardı.
    
     -Uluslararası yüzme yarışması
    
     Şehitkamil Belediyespor Kulübü Yüzme Takımı, Yüzme Federasyonunun 23 Nisan Uluslararası Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Marmariste düzenlenecek olan Uluslararası Yüzme Yarışı ön seçmelerinde başarılı bir performans sergiledi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, federasyon tarafından Türkiye genelinde yapılacak seçmeler sonucunda Uluslararası Şampiyona ya davet edilecek 20 sporcu arasına girmeyi hedefleyen yeşil-siyahlı yüzücüler, elde ettikleri derecelerle şampiyonaya giden kapıyı araladı.
     Şehitkamil Belediyespor Kulübü Yüzme Takımı Antrenörü Cengiz Bingül, sporcuların göstermiş olduğu performansın kendilerini mutlu ettiğini belirtti.
    
     -İslahiyede Kariyer Günleri düzenlendi
    
     İslahiyede öğrencilere yönelik, Kariyer Günleri düzenlendi.
     Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde gerçekleştirilen programa, çeşitli bankaların müdürleri konuşmacı alarak katıldı.
     Programda, bankacılık mesleğine girişte ne tür sınavların yapıldığını, mesleğe girişte neler istendiği, işletme ve iktisat bölümünde eğitim gören öğrencilerin sınavlara hazırlanırken hangi konulara ağırlık vermeleri gerektiği ve meslekte yaşanan zorluklar hakkında bilgi verildi.
     Öte yandan öğrencilerle sohbet eden banka müdürleri, öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı.
    
     Muhabir: Zekeriye Şimşek-Zerin Özdilek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER