Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Vali Erdal Ata, GSOyu ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Vali Erdal Ata, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğluna nezaket ziyaretinde bulundu.
     GSOdan aypılan yazılı açıklamaya göre, GSO Başkanı Adil Konukoğlu, Vali Ataya hizmet binası hakkında bilgi verdi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Ata, Gaziantepli sanayicilerin ülke ekonomisinin gelişmesi yönünde üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde ifa ettiğini bildirdi.
     GSO Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Vali Atanın göreve başladığı günden beri Gaziantepli sanayicilerin yanında yer aldığını kaydetti.
     Başarılarındaki en büyük faktörün ortak akıl olduğunu hatırlatan Konukoğlu, Vali Atanın da ortak aklın kanat önderi durumunda bulunduğunu belirtti.
     Konukoğlu, şunları kaydetti:
     Gaziantepli sanayiciler olarak ne mutlu ki önümüze koyduğumuz tüm hedefleri gerçekleştirdik. Şartlar ne olursa olsun bizler hedeflerimizi yükseltmeye devam ediyoruz. İnşallah 2013 yılı Gaziantep sanayisinin yeni rekorlara imza atma yılı olacak.
    
     -Sani Konukoğlu, vefatının 19. yılında mezarı başında anıldı
    
     SANKO Holdingin kurucusu merhum Sani Konukoğlu, vefatının 19. yılında mezarı başında anıldı.
     SANKO Holdingten yapılan açıklamaya göre, Asri Mezarlıkta düzenlenen anma töreninde aile adına konuşan SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, 19 yıldan bu yana kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.
     Anma törenine SANKO Holding yönetim kurulu üyeleri Adil Konukoğlu, Hakan Konukoğlu ve Cengiz Konukoğlu ile Gaziantep Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Tansu Tuğlu, Konukoğlu ailesi, sanayiciler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve SANKO çalışanları katıldı.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan / Adem Yılmaz
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER