Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Gaziantep Anadolu Lisesi Sürekli Eğitim Salonu açıldı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Merkez Anadolu Lisesinde Şahinbey Lions Kulübü, okul aile birliği ve okul idaresi işbirliğiyle yaptırılan Sürekli Eğitim Salonu törenle açıldı.
     Okuldan yapılan açıklamaya göre, Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, törendeki açıklamasında, modern ve çağdaş eğitim kurumlarıyla çağı yakalamanın mümkün olduğunu ifade etti.
     Eğitim konusunda Gazianteplilerin hassasiyetine dikkat çeken Özdemir,şunları kaydetti:
     Eğitim sadece çocuklarımızın değil, ülkemizin, milletimizin ve dünyamızın da geleceğidir. Eğitim, ülke kalkınması için büyük önem taşıyor. Modern salonlar okullar için hayati önem arz ediyor. Bu tür modern ve donanımlı salonlar, okullarımızın daha çok sosyal faaliyet yapması, eğitim öğretim alanında daha çok projelerin ortaya konması açısından çok önemlidir.
     Proje hazırlayıcısı Canan Severoğlu da okula modern bir salon kazandırıldığını belirtti.
     Şahinbey Lions Kulübü Başkanı Ziynet Fesli ise Sürekli Eğitim Salonu projesinin yönetici, öğretmen, öğrenci ve aile ilişkilerinde güçlü temel oluşturarak, ortak bilinçle hareket edilmesini sağlayacağını belirterek, eğitim salonu hakkında bilgi verdi.
     Yapılan açılış konuşmalarının ardından Sürekli Eğitim Salonu hizmete açıldı.
     Etkinlikte, canlı performans müzik gösterisi ve müzik dinletisi sunuldu
    
     -GKVli minikler kep fırlattı
    
     Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okullarının 140 minik öğrencisi düzenlenen yıl sonu etkinliğinde kep fırlattı.
     GKVden yapılan açıklamaya göre, etkinlikte öğretmenlerinden ayrılmanın hüznünü yaşayan öğrenciler duygulu anlar yaşadı.
     Törene katılan Şehitkamil Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, güçlü ve büyük Türkiyenin olmazsa olmazı nitelikli ve çağdaş eğitim kurumları olduğunu belirtti.
     Okulların en iyi koşullarda yeni nesillerin yetiştirilmesi için üzerine düşeni yaptığını ifade eden Yağcı, şunları kaydetti:
     Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları yarım asırlık eğitimdeki güzel çizgisi yanında öğrencilerinin akademik başarıları, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif başarılarıyla hepimizin ortak gurur kaynağıdır. Aydınlık ve güçlü Türkiyenin geleceği bu okullarda yetişmektedir. Mezun olan öğrencilerimizi yürekten kutluyor, öğrencilerimize emek veren öğretmen ve idarecilere teşekkür ediyorum.
     GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yard. Doç. Dr. Atanur Vergili de öğrencilerin yetişmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti ve onlarla gurur duyduğunu aktardı.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER