Gaziantepteki saldırı

Gaziantepteki saldırı -AK Parti Kırklareli Milletvekili Gürşan: -Aziz milletimizin başı sağ olsun


KIRKLARELİ (A.A) - AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, Gaziantepteki hain saldırıyla ilgili, Aziz milletimizin başı sağ olsun dedi.
     Gürşan, parti binasında, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şehitlerimize Allahtan rahmet dilediğinde bulundu. Türkiye Cumhuriyeti topraklarının şehit kanıyla sulanarak kazanıldığını hatırlatan Gürşan, şunları kaydetti:
     PKK değil, 7 düvel gelse bu milleti bölemez. PKK terör örgütü çoluk çocuk, genç yaşlı demeden Ramazan Bayramında hain bir saldırı düzenledi. Ramazan ayı süresince de bu tür hain saldırılar oldu. Eli kanlı bu örgüt, o kadar aşağılık ki kendi soydaşlarını bile öldürüyor. PKK terör örgütü taşeron bir örgüttür. Bu örgüte mensuplarına insan demek utanç verici. Bu millet, Kürtü, Türkü, Lazı, Çerkezi 70 milyonu bir ve beraber. Bu millet et ve tırnak gibi. Yıllar boyu aynı acıları, aynı sevinçleri yaşadık. Sarıkamışta beraber öldük, Çanakkalede mezarlarımız var. Beraber mermi attık. Bu şehit kanıyla sulanmış toprakları Kürt, Türk, Laz, Çerkez hep beraber kurduk. İstiklalde beraberdik, istikbalde de beraber olacağız. Aziz milletimizin başı sağ olsun.
    
     Muhabir: Özgün Tiran/Cihan Demirci
     Yayıncı: Sabri Çelebioğlu
<< Önceki Haber Gaziantepteki saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER