Gaziantepteki sahte para operasyonu

Gaziantepteki sahte para operasyonu -Gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edildi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte sahte para ve evrak bastıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edildi.
     Alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda gözaltına alınan 5 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
     Zanlıların yapılan sorgusunda, sahte paraları Suriyeye göndereceklerini itiraf ettiklerini belirtildi.
     Emniyet Müdürü Ömer Aydın, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, polisin her alanda olduğu gibi sahte para ile ilgili de gerek operasyonel gerekse bilgilendirme çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.
     Esnaf ve vatandaşlardan sahte parayla ilgili herhangi bir sorunla karşılaştıklarında kendilerini aramalarını isteyen Aydın, Gereken yardım görevlilerimizce en hızlı şekilde yapılacaktır. Suç ve suçlularla mücadelemiz aralıksız bir şekilde Gaziantep halkında aldığımız destekle devam edecektir ifadelerini kullandı.
     Dün gerçekleştirilen operasyonda, L.A, M.K, İ.Ö, O.Ş. ve S.D gözaltına alınmış, şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada 60 adet sahte 100 TLlik banknot, 33 adet sahte 100 dolarlık banknot, 17 adet sahte para basımında kullanılan grafon kağıdı, 25 adet sahte para basımında kullanılan klişe, 5 adet plastik üzerine basılmış mühür kabartması, 2 kutu sahte para basımında kullanılan boya ve sim maddesi ele geçirilmişti.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepteki sahte para operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER