Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -Sağlık-Sen Şube Başkanı ve üyeleri, yakınında patlamanın meydana geldiği Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı ve yönetim kurulu üyeleri, yakınında patlamanın meydana geldiği Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.
     Şubeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şube Başkanı Arayıcı ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Dr. Selçuk Zengin ve Müdür Yardımcısı İsmet Kütükü makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
     Ramazan Bayramında Gaziantepte meydana gelen saldırının bölücü terörün gerçek yüzünü bir kez daha ortaya koyduğunu ifade eden Arayıcı, terörü lanetleyerek bu tür saldırıların amacına ulaşmayacağını vurguladı.
     Türkiyenin büyümesini, güçlenmesini istemeyen bazı şer odakları tarafından da desteklenen terör örgütünün bu tür canice eylemlerle toplumda yılgınlık, karamsarlık ve kargaşa yaratmak istediğini ifade eden Arayıcı, şöyle devam etti:
     Ancak gerek polisimizin ve emniyet güçlerimizin başarılı çalışmaları, gerekse de vatandaşımızın sağduyulu davranışları ile vatandaşlarımız bu tür olaylardan sonra daha çok birbirlerine kenetlenmekte, birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmektedir. Böylece hiçbir suçu, günahı olmayan çocukları bile gözünü kırpmadan katleden terör örgütünün eylemleri ters tepmekte, deyim yerindeyse vatandaşımızın davranışı onlara tokat gibi vurulmaktadır.
     Arayıcı, patlamada hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi.
     Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürü Dr. Selçuk Zengin de Sağlık-Sen yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, terörle mücadeleye her zamankinden daha fazla ve kararlılıkla devam edeceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER