Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -Tedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybeden Yaşar Bayramın aynı patlamada yaralanan 11 yaşındaki oğlu ambulansla Kastamonuya gönderildi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepteki patlamada yaralanıp, tedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybeden Yaşar Bayramın aynı patlamada yaralanan 11 yaşındaki oğlu, ablası ve teyzesinin refakatinde, ambulansla Kastamonuya gönderildi.
     Akrabalarıyla bayramlaşmak için geldiği Gaziantepte bombalı saldırı sırasında babasıyla birlikte yaralanan Çağrı Bayram (11), babasının gece vefat etmesinin ardından, tedavi gördüğü Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesinden ambulansla alınarak, Karşıyaka Mahallesindeki yakınlarının evine getirildi.
     Çağrı Bayram daha sonra ambulansa binen ablası ve teyzesiyle birlikte Kastamonuya hareket etti. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen çocuğun, tedavisine memleketinde devam edileceği öğrenildi.
     Bu arada, Bayram ailesinin bazı yakınları da patlamadan 9 gün sonra tedavi gördüğü hastanede vefat eden Yaşar Bayramın cenaze törenine katılmak üzere, Kaymakamlık tarafından tahsis edilen midibüsle, Kastamonuya gitti.
     Gaziantepte Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü yakınında 20 Ağustosta meydana gelen patlamada, 9 kişi hayatını kaybetmiş, 67 kişi yaralanmıştı. Kastamonudan bayram ziyareti için Gaziantepe gelen ve buradaki patlamada 11 yaşındaki oğluyla yaralanan Yaşar Bayram da tedavi gördüğü hastanede gece yaşamını yitirmişti.
    
     Muhabir: Zafer Fatih Beyaz / Zeynep Yücetaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER