Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -Vali Erdal Ata: Bugün gözaltındaki son kişiler adli makamlara sevk edildi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantepteki patlamaya ilişkin gözaltında bulunan son zanlıların da adli makamlara sevk edildiğini söyledi.
     Ata, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Desticinin ziyaretinde, yaptığı konuşmada, terörle bir yere varmanın mümkün olmadığını vurguladı.
     Terör olaylarında masum insanların hayatını kaybettiğini anımsatan Ata, Gaziantepte bayramın ikinci günü meydana gelen terör olayında 4ü çocuk diğerleri yetişkin olmak üzere 9 vatandaşımız hayatını kaybetti. Gerek ilimizde gerekse de ülkemizde bayramı zehir ettiler. Temennimiz bu son olsun. Birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmaya yönelik bu tür eylemler, belki bir takım yaralar açıyor ama, teröristlerin istediği hedefe ulaşması mümkün değil dedi.
     Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, siyasi parti liderleri ve sivil toplum örgütlerinin terör konusunda ortak bir tavır sergilemesinin ülke adına sevindirici olduğuna değinen Ata, teröre karşı herkesin aynı tavrı, aynı birlik ve beraberliği sergilemesi gerektiğini vurguladı.
     Ata, bir gazetecinin Soruşturmanın son aşamasıyla ilgili sorusu üzerine ise Bugün gözaltındaki son kişiler adli makamlara sevk edildi. Şu anda adliyede sorgulamaları devam ediyor. Artık mahkeme nasıl bir karar verir, akşama kadar sonuçlanır diye konuştu.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER