Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu: -Terörü bir kez daha lanetliyoruz, bu işe bulaşanlar ne bu dünyada ne de öteki dünyada hiçbir zaman rahat edemeyecektir -Gün birlikte düşünme, birlikte çalışma, birlikt


GAZİANTEP (A.A) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Terörü bir kez daha lanetliyoruz, bu işe bulaşanlar ne bu dünyada ne de öteki dünyada hiç bir zaman rahat edemeyecektir dedi.
     TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, beraberindeki sivil toplum kuruluşu yetkilileriyle birlikte Gaziantep Valisi Erdal Atayı ziyarette yaptığı konuşmada, Gaziantepteki patlamada, Gazianteplilerin zor bir sınav verdiğini, ancak oyuna gelmediğini belirtti.
     Vali Atanın şahsında tüm Gaziantepe baş sağlığı dileyen Hisarcıklıoğlu, terör konusunda başta tüm siyasi partiler olmak üzere tüm kurum ve kuruluşları, Gaziantepteki birlik ve beraberlik tarzıyla hareket etmeye çağırdı. Hisarcıklıoğlu, şöyle devam etti:
     Terörü bir kez daha lanetliyoruz, bu işe bulaşanlar ne bu dünyada ne de öteki dünyada hiç bir zaman rahat edemeyecektir. Gaziantepli zor bir sınav verdi ama oyuna gelmedi. Ben tepkilerden biliyorum. Gaziantepli birbirine daha sıkı sarıldı. Aslında Türkiyeye rol model olan şehrimiz, birlik ve beraberlik noktasında, bir araya gelme noktasında Türkiyeye güzel bir örnek daha verdi. Allah bütün şehirlerimize de bunu nasip etsin. Bu çerçevede bir şeyi daha ifade etmek istiyorum; gün birlikte düşünme, birlikte çalışma, birlikte hareket etme günüdür.
     Olayın hızla neticelenmesinden dolayı Gaziantep Valisi Erdal Ata ve güvenlik güçlerini kutladığını ifade eden Hisarcıklıoğlu, Türk milletinin bir ferdi olarak hızla sonuç almanızı büyük bir gururla izledik. İnşallah kısa sürede bu işin faili ve failleri de yakalanır, adalet önünde hesabını verir diye konuştu.
     Gaziantep Valisi Erdal Ata da teröre karşı millet olarak, siyasi partileriyle, iktidarıyla, muhalefetiyle, sivil toplum örgütleriyle ve meslek kuruluşlarıyla el ele verdikleri takdirde bu ülkenin birlik ve beraberliğini bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini vurguladı.
     Türkiye üzerinde bir takım oyunlar oynandığına dikkati çeken Ata, şunları kaydetti:
     30 yıldan beri Türkiye terörle mücadelede... İstedikleri sonucu elde edemediklerini görmenin hırçınlığıyla olayları daha da büyütmeye gayret ediyorlar. İnanıyorum ki buradaki bu tablo, terörden medet umanlar için iyi bir mesaj olacaktır. Sizlerin yanımızda olması bize güç verdiğini, yaralarımızı, acılarımızı hafiflettiğini belirtmek istiyorum.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER