Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -Türkiye Kamu-Sen üyeleri, Aksaray Hükümet Meydanında ellerinde Türk bayraklarıyla toplanarak terör eylemlerini protesto etti -Aksaray İl Temsilcisi Toprak: -Gün, yaşadığımız acı ve öfke ile sağduyumuzu k


AKSARAY (A.A) - Türkiye Kamu-Sen üyeleri, Aksaray Hükümet Meydanında ellerinde Türk bayraklarıyla toplanarak terör olaylarını protesto etti.
     Hükümet Meydanında toplanan Türkiye Kamu-Sen üyeleri, saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından hep birlikte terörün bitmesi için dua etti.
     Kamu-Sen Aksaray İl Temsilcisi Ali Toprak, burada yaptığı basın açıklamasında, son günlerde artan terör olayları karşısında halkın derin üzüntü içinde olduğunu belirtti.
     Toprak, mayınlı tuzaklarıyla güvenlik güçlerimizi şehit eden, sivil vatandaşlara yönelik bombalı saldırıları ile çocukların, masum vatandaşların ölümüne neden olan teröristlerin, akıttıkları kanda boğulacaklarını söyledi.
     Dik duracağız, birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız diyen Toprak; sözlerini şöyle sürdürdü:
     Devletimiz büyüktür ve terörü de terörün arkasındaki güçleri de alt edecek güce sahiptir. Gün, yaşadığımız acı ve öfke ile sağduyumuzu kaybetme değil; gün, birlik, beraberlik ve soğukkanlılıkla terörün kökünü kazıyacak adımları atma günüdür. Bu süreçte Türkü ile Kürdü ile Lazı ile bu milletin birlik ve beraberlik içinde teröre karşı dimdik durduğunu, dost düşman herkes görmelidir.
     Sendika üyeleri, basın açıklamasının ardından, terörü kınayan, birlik ve beraberliğe dikkati çeken sloganlar attıktan sonra olaysız şekilde dağıldı.
    
     Muhabir: Adem Koçak
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER