Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -Düzce Baro Başkanı Dilber: -Hepimizin yüreği Gaziantepte atıyor, kimse dirliğimizi ve birliğimizi bozamayacak


DÜZCE (A.A) - Düzce Baro Başkanı Avukat Ali Dilber, herkesin yüreğinin Gaziantepte attığını belirterek, Kimse dirliğimizi ve birliğimizi bozamayacak ifadelerini kullandı.
     Dilber, Gaziantepteki saldırıya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, bayram sevincinin yaşandığı bir günde bombalı saldırı yapılmasının üzüntü verici olduğunu bildirdi.
     Türkiyenin her zamankinden fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunu ifade eden Dilber, Saldırı terör örgütünün gerçek yüzünü bir kez daha ortaya çıkarmıştır. Terörün kurbanları bu defa minik bebeklerin de içinde olduğu 9 can olmuştur. Milletimizin dirliğini ve birliğini bozmaya çalışanlara inat bu zor günlerde kardeşliğimizi pekiştirmeye devam edeceğiz diye belirtti.
     Dilber, terör nedeniyle hayatını kaybeden her can için büyük üzüntü duyduklarını kaydederek, şunları bildirdi:
     Hain terör saldırısına tepkisiz kalmayı hiçbir vicdan kaldırmaz. Düne kadar ülke huzurunu korumakla mükellef güvenlik güçlerimize çevrilen namlular, bu defa bayram sevincini gezerek yaşayan hiçbir şeyden habersiz sivillere kahpece çevrilmiştir. Dünyanın neresinde olursa olsun, aklı ve vicdanı olan herkesin kabul edemeyeceği bu durumu bizler tekrar lanetliyoruz.
     Hepimizin yüreği Gaziantepte atıyor. Kimse dirliğimizi ve birliğimizi bozamayacak. Teröre karşı her zamankinden daha fazla dik durmaya devam edeceğiz. Bu kötü günlerde kirli emellerin bizi ayırma girişimlerine dimdik ayakta kalarak cevap vermeye devam edeceğiz. Hayatını kaybeden yurttaşlarımıza rahmet, ailelerine sabır ve yaralılara acil şifalar diliyoruz.
    
     Muhabir: Onur Orhan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER