Gaziantepte ev yangını

Gaziantepte ev yangını -Bir evde çıkan yangının ardından sobada meydana gelen küçük çaplı patlamada anne ile iki kızı hafif yaralandı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte bir evde çıkan yangının ardından sobada meydana gelen küçük çaplı patlamada anne ile iki kızı hafif yaralandı.
     Alınan bilgiye göre, Mimar Sinan Mahallesinde Yasemin Çobanın oturduğu binanın ikinci katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Bu sırada odun sobasında küçük çaplı patlama meydana geldi. Etrafa saçılan parçaların isabet ettiği Yasemin Çoban ile kızları Sümeyra (13) ve Leyla Çoban (10) yaralandı.
     Yakınlarınca Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırılan ve burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
     Gazetecilerin görüştüğü dede Cuma Çoban, patlamanın sesiyle dışarı çıktığını ve üst kattan dumanların yükseldiğini gördüğünü belirtti.
     Oğlunun işte olduğu dile getiren Çoban, yaralanan gelini ve torunlarını komşularının arabasıyla hastaneye getirdiklerini, durumlarının iyi olduğunu öğrendiğini ifade etti.
    
     Muhabir: Kaan Bozdoğan / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Gaziantepte ev yangını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER