Gaziantepte 9uncu Ramazan Şenlikleri

Gaziantepte 9uncu Ramazan Şenlikleri -Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sema Marangoz: 2004 yılında ilkini düzenlediğimiz şenlikler geleneksel hale geldi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 9uncusu gerçekleştirilen Ramazan Şenlikleri, iki farklı noktada gerçekleştiriliyor.
     Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Geleneksel Gösteri Sanatları Topluluğunun sergiledikleri orta oyunu, gölge oyunu, meddah, İbiş ile Bey ve Arap Bacı gösterilerinin, vatandaşların beğenisini topladığı belirtildi.
     Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sema Marangoz, 2004 yılında ilkini düzenlediklerini şenliklerin geleneksel hale geldiğini belirtti.
     Marangoz, Her gün iftar sonrası 100. Yıl Kültür Parkı içi Amfi Tiyatroda ve Masal Parkında düzenlediğimiz etkinliklerde Karagöz-Hacivat, orta oyunu gösterileri ile geçmiş günlerin Ramazanlarını yaşatmaya çalışıyoruz dedi.
     Şenlik kapsamında 100. Yıl Amfi Tiyatroda İhsan Güvenç konser verirken, Masal Parkında da Ruhnevaz Tasavvuf Grubu konser verdi.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Gaziantepte 9uncu Ramazan Şenlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER