Gaziantepte Her Derse Deva semineri

Gaziantepte Her Derse Deva semineri


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediyesi ve Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Her Derse Deva konulu seminer düzenlendi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde (ŞKM) düzenlenen seminere, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, eğitimci Abdullah Yılmaz ile çok sayıda öğrenci ve öğretmen katıldı.
     Seminere konuşmacı olarak katılan Abdullah Yılmaz, öğrencilerin dikkatini sadece sınava vermesini istedi. Başarılı olmak için stresten uzak durulmasını tavsiye eden Yılmaz, görsel sunum eşliğinde soru ve çözüm tekniklerini anlattı.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Fadıloğlu, eğitim başarısını arttırmak ve gençlere en iyi eğitimi sunmak adına herkesin elini taşın altına koymak zorunda olduğunu bildirdi. Eğitimin, öncelikleri arasında olduğunu belirten Fadıloğlu, şunları kaydetti:
     Gençlerimiz gelecekte daha başarılı olabilmek için öncelikle eğitimlerini tam olarak tamamlamak zorundadır. Bu açıdan, gençlerimizin bundan sonraki eğitim faaliyetlerinde de yanında olmaya devam edeceğiz. Ancak sadece bizlerin desteği ile bu başarı artmaz. Sizlerin de yapılan bu çalışmalara karşı kendinizi sürekli yenilemeniz gerekiyor. Biz bu milletin efendisi olmak için değil, hizmetkarı olmak için bu göreve geldik.
     Kaymakam Aydın ise, rahat ve huzurlu bir toplum için eğitimin olmazsa olmazlar arasında olduğunu vurguladı. Konuşmaların ardından Kaymakam Aydın, eğitime verdiği desteklerden dolayı Başkan Fadıloğluna plaket takdim etti. Başkan Fadıloğlu da Abdullah Yılmaza çiçek hediye etti.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepte Her Derse Deva semineri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER