Gaziantepin kurtuluşun 91. yılı

Gaziantepin kurtuluşun 91. yılı -AK Parti Gaziantep Milletvekili Bakbak: 25 Aralık, içinde pek çok değeri yaşatan, yücelten, gelecek nesillere bırakacağımız büyük bir mirastır


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Milletvekili Derya Bakbak, Gaziantepin düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Bakbak, mesajında, Antepli olmanın gururunu, Gaziantep var oldukça onurla sürdüreceklerini belirtti. 25 Aralıkın herhangi bir gün olmadığını ifade eden Bakbak, şunları kaydetti:
     Atalarımızın bizlere emanet ettiği bu toprağın, bayrağın gelecek nesillere en güzel şekilde aktarılması herkesin en mühim görevidir. 25 Aralık, içinde pek çok değeri yaşatan, yücelten, gelecek nesillere bırakacağımız büyük bir mirastır. Yürekleri yurt sevgisi ile dopdolu bir avuç vatanseverin inanılmaz efsanesidir. En zor şartlarda inim inim inlerken bile vatanım diyebilen insanların hikayesidir.
     Bakbak, mesajında, bu güzel ülkede, bu güzel şehirde, al bayrak altında özgürce yaşatabilmek için, kendi hayatlarını çekinmeden feda eden ecdatla gurur duyduğunu ve başta Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bütün büyükleri minnetle andığını belirtti.
    
     -CHP Gaziantep Milletvekili Şekerin mesajı
    
     CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, Gaziantepin düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıl dönümünü kutladı.
     Şeker, yayımladığı mesajda, Antep savunmasının tüm kahraman şehitlerini rahmet ve minnetle andığını belirtti. Şeker, Antep savunmasının kağnının tankı, çakmaklı tüfeğin mitralyözü, yürekleri vatan sevgisiyle dolu bir avuç halkın donanımlı koca birlikleri tarumar etmesinin destanı olduğunu ifade etti.
     Şeker, şunları kaydetti:
     Antep savunması her şeyden önce, gelişmiş silahların, kalabalık orduların, geniş ittifakların vatan sevgisi ve bağımsızlık arzusu karşısında ne kadar etkisiz olduğunu göstermiştir. Eli silah tutamayanın barut yaptığı, çocukların siper kazdığı, kadınların yaraları sardığı eşsiz Antep direnişi bir olmanın, birlik olmanın, kenetlenmenin önünde hiçbir kuvvetin durmayacağını da göstermiştir.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepin kurtuluşun 91. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER