Gazetecilere Sosyal medya uzmanlığı eğitimi

Gazetecilere Sosyal medya uzmanlığı eğitimi -Basın Yayın ve Enformasyon Afyonkarahisar İl Müdürlüğü ile AGD işbirliğiyle geliştirilen Sosyal medya uzmanlığı sertifika eğitimi Zafer Kalkınma Ajansından destek almaya hak kazandı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Basın Yayın ve Enformasyon Afyonkarahisar İl Müdürlüğü ile Afyonkarahisar Gazetecileri Derneği (AGD) işbirliğiyle geliştirilen Sosyal medya uzmanlığı sertifika eğitimi, Zafer Kalkınma Ajansından destek almaya hak kazandı.
     Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Gölbaşı, AGDnin Sosyal Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Sosyal medya uzmanlığı sertifika eğitiminin Zafer Kalkınma Ajansından destek almaya hak kazandığını bildirdi.
     Basın İlan Kurumu ile işbirliği yaparak projeler geliştirdiklerini anlatan Gölbaşı, AGD ile hazırladıkları Sosyal medya uzmanlığı sertifika eğitimiyle Afyonkarahisar basınına katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi.
     Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğünün talimatları doğrultusunda proje bazlı çalışmak istediklerini aktaran Gölbaşı, şöyle devam etti:
     28 Aralıkda Zafer Kalkınma Ajansının teknik destek programı çerçevesindeki üçüncü çağrısına müracaatımızı yaptık. Projemizi hazırladık ve destek almaya hak kazandık. Proje ortağımız AGDnin sosyal tesislerini kullanarak 20 arkadaşımıza bu eğitimleri vermeyi düşünüyoruz. Bundan sonra birlikte çalışacağız. İnşallah çağrıları takip ederek bunun üzerine başka projeler de eklemeyi düşünüyoruz.
     Gölbaşı, cumartesi günleri saat 13.00 ile 18.00 arasında verilecek eğitimin 4 hafta süreceğini ifade etti.
     Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Burak Orhan ise Afyonkarahisar için böylesine önemli bir projeyi kazandıranlara teşekkür etti.
     AGD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abdioğulları da sosyal tesisi faaliyete geçirdikten sonra böyle bir eğitimin verilecek olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Zafer Kalkınma Ajansı Afyonkarahisar Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Tuğrul Çınar ise 2012 yılında 3 teknik destek programı açtıklarını hatırlattı.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Gazetecilere Sosyal medya uzmanlığı eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER