GATAB Müdür Vekili Hakan Yaşar:

GATAB Müdür Vekili Hakan Yaşar: -GATAB hizmet aksatan değil, hizmet üreten bir kurumdur


ANTALYA (A.A) - Güney Antalya Turizm Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) Müdür Vekili Hakan Yaşar, GATABın hizmet aksatan değil, hizmet üreten bir kurum olduğunu belirtti.
     Hakan Yaşar, yaptığı yazılı açıklamada, Adrasandan Beldibine kadar tüm bölgenin altyapı, içme suyu temini, çöp toplama ve bertaraftı, deniz suyu temizliği gibi pek çok projeyi başarıyla yerine getiren GATABın yaptığı hizmetlerden Kemerlilerin yüzde 90ının memnun olduğunu, buna rağmen bazı kesimlerin farklı menfaatler uğruna kamuoyunu yanlış ve yanlı bilgilendirdiklerini savundu.
     Yaklaşık 1,5 aydır GATABın kapanması gerektiğini söyleyerek Kemerin geleceğini karartmak isteyenlerin bugün kendi plansızlık ve iş üretememelerinin adresi olarak GATABı gösterdiklerini ileri süren Yaşar, kurumun kapanmaması için mücadele veren, kurumun yaşaması ve Kemere hizmete devam etmesi için çalışmalar yürüten GATAB ve çalışanlarının her koşulda çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.
     Yaşar, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
     Kemer ve bölgesi için katma değer üreten GATAB, onca soruna ve baskıya rağmen hizmetlerini aksatmadan sürdüren bir kurumsal yapıya sahiptir. Böyle bir yapıya sahip olmayanların fark edemeyeceği bu özellik sayesinde hizmetler kurallar ve planlar dahilinde yürütülmektedir. Belediyenin istemiş olduğu malzemeler kendilerine intikal ettirilmiş olup, sonrasındaki süreç tamamen belediyenin tasarrufundadır. İş teslim duyuru panolarındaki tarihleri sarkıtan ve bu tarihlere uymayan bir zihniyetin bölgesi için gece gündüz çalışan bir kurumu itibarsızlaştırmaya ne hakkı ne de bir söz söylemeye gücü vardır.
     GATABın hizmet programı doğrultusunda çalışmalarını aksatmadan yürüten bir kurum olduğunu anlatan Yaşar, açıklamasına şöyle devam etti:
     GATAB hizmet aksatan değil, hizmet üreten bir kurumdur. Kemer ve bölgesi için büyük projelere ve yatırımlara imza atan bir kurum hakkında asılsız söylentilerle karalama kampanyaları yapılmak istense de GATAB, her zaman olduğu gibi taahhüt ettiklerini zamanında ve eksiksiz yapmaya, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir. Tüm bu konuları başta Kemer ve bölge halkı olmak üzere tüm kamuoyunun bilmesini isteriz.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber GATAB Müdür Vekili Hakan Yaşar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER