GATAB Başkanı Üras, öğrencilerle bir araya

GATAB Başkanı Üras, öğrencilerle bir araya geldi


ANTALYA (A.A) - Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, Kemer Merkez Ortaokulunu ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Başkan Üras, okulun bilgisayar ve fotokopi makinesi ihtiyacını giderdiklerini söyledi. Okula 5 bilgisayar, bir projeksiyon cihazı, 2 fotokopi makinesi, 2 klima, 40 sıra ve 80 sandalye aldıklarını anlatan Üras, ayrıca okuldaki 26 klimanın da bakım ve onarımının yapıldığını kaydetti.
     Siyasetin eğitimden uzak tutulması gerektiğine dikkati çeken Üras, okullara destek olmaya devam edeceklerini vurguladı. Eğitimin önemine işaret eden Başkan Üras, Eğitim kalitesinin artırılması yönünde sadece konuşmak yeterli değil. Bir şeyler de yapmak lazım. Önemli olan okul idarecileri, okul aile birliği yönetimi ve öğretmenlerimizle siyaset yapmak değil ortak bir çatı altında toplanmaktır dedi.
     Okullar ve öğrencilerin daha iyi ortamlarda eğitim ve öğretim alabilmeleri için önemli projeleri olduğunu da açıklayan Üras, amaçlarının eğitim kalitesini artırmak ve öğrencilerin daha sağlıklı ortamlarda öğretimlerine devam etmelerini sağlamak olduğunu vurguladı.
     Kemer Merkez Ortaokul Müdürü Tamer Özer ise Başkan Ürasa yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür etti.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber GATAB Başkanı Üras, öğrencilerle bir araya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER