GATAB Arslanbucak Hizmet Binası açıldı

GATAB Arslanbucak Hizmet Binası açıldı -Antalya Valisi Altıparmak: -Çağdaş yönetimler dikte eden değildir. Ben yaptım sizde buna uyacaksınız değildir. Siz ne istiyorsunuz-, size daha iyi hizmeti nasıl yapabiliriz diye soranlardı


ANTALYA (A.A) - Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Çağdaş yönetimler dikte eden değildir. Ben yaptım sizde buna uyacaksınız değildir. Siz ne istiyorsunuz-, size daha iyi hizmeti nasıl yapabiliriz diye soranlardır dedi.
     Kemerin Arslanbucak Mahallesinde Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliğinin (GATAB) hizmet ofisi açıldı.
     Vali Ahmet Altıparmak, açılışta yaptığı konuşmasında, çağdaş yönetimlerin dikte eden yönetimler olmadığını belirterek Ben yaptım, siz de buna uyacaksınız değildir. Siz ne istiyorsunuz-, size daha iyi hizmeti nasıl yapabiliriz diye soran yönetimlerdir. Kemerin coğrafyasına baktığımız zaman bir benzeri yoktur. Arkasında dağlar, önünde deniz dar bir alana sıkışmış gibi görünse de çok farklıdır dedi.
     Antalyada Yaya Dostu Kent projesini uygulayacaklarını ifade eden Altıparmak, Bu projeyi uygulayacağımız en iyi yerlerden birisi Kemerdir. Bu özel yerde yaya istediği gibi sokakta gezebilmeli. Araç hayranlığımız en aza indirilmeli. Lüks araçlara binerek, gazına basarak vatandaşı rahatsız etmekten kaçınmalıyız. Çağdaş hizmetlerin gelmesini istiyorsanız ısrarla istemelisiniz. İnşallah daha fazla hayırlı açılışlar yaparız diye konuştu.
     Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı ise hizmet odaklı bir açılışta birlikte olmaktan dolayı teşekkür ederek, GATAB bizim iş ortağımız. Çünkü Turizm Bakanlığı altyapı hizmetleriyle hizmet veriyor. Mesela Manavgatta MATAB, Kemer bölgesinde GATAB. Kültür ve Turizm Bakanlığı olarak, turizme önem veriyoruz. Antalyaya 10 milyona yakın turist geldi. Gelen turistler, hizmet alıyorsa ve alacaksa, altyapının önemli olması gerekir. Kemerin bütünlüğü önemli dedi.
     Arıcı, GATABın iş ortakları olduğu için, daha sonra buralarda turizm enformasyon bürosu açmayı düşündüklerini söyledi.
     Arıcı, her zaman GATABAa destek vermeye devam edeceklerini kaydetti.
     GATAB Başkanı Yusuf Üras da GATABın Kemer halkının, Kemer turizminin değeri olduğunu söyledi.
     GATABın her zaman Kemer halkının yanında olduğunu ifade eden Üras, şöyle konuştu:
     Kemer ilçesinde denizin kirlenmemesi için arıtma tesislerini yeniledik. Kemerin hizmet kalitesini arttırmak ve insan odaklı olarak çalışıyoruz. Turizm olarak, hizmeti insanların ayağına götürmek için çalışıyoruz. Açtığımız şubemizle, hizmeti insanların ayağına getirdik. Bu şubelerde vatandaşlar su faturalarını yatırabilecek. Kemerde memnuniyet olarak GATAB yüzde 90lara ulaşmıştır.
     Arslanbucakın alt yapısını bitirdiklerini bildiren Üras, desteklerinden dolayı Vali Altıparmaka teşekkür etti.
     Altıparmak ve beraberindekiler, daha sonra Kemer Çamyuvadaki 75. yıl Katı Atık Ayrıştırma ve Kompost Tesisini inceledi.
     GATABın Arslanbucak şubesinin açılışına Antalya Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ve vatandaşlar da katıldı.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber GATAB Arslanbucak Hizmet Binası açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER