Gasp zanlıları, deri eldiven sayesinde yakalandı

Gasp zanlıları, deri eldiven sayesinde yakalandı -Antalyada çeşitli tarihlerde 2 taksicinin parasını gasp eden 2 kişi, gasp sırasında zanlılardan birisinin kullandığı siyah deri eldiven sayesinde yakalandı


ANTALYA (A.A) - Antalyada çeşitli tarihlerde 2 taksicinin paralarını gasp eden 2 kişi, gasp sırasında zanlılardan birisinin kullandığı siyah deri eldiven sayesinde yakalandı.
     AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, 20 Mayısta Altındağ Mahallesinde bir taksiye binen iki kişi taksi sürücüsü Ü.S.yi silahla tehdit ederek cep telefonu ve 400 lirasını gasp etti. Daha sonra Ü.S.yi indiren zanlılar, taksi ile kaçtı. Ü.S.nin ihbarı üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, taksiyi Aksu ilçesinde terk edilmiş halde buldu.
     Kemer ilçesi Aslanbucak Mahallesinde de 29 Mayısta, taksi sürücüsü G.K.nın silahla tehdit edilip 70 lirasının gasp edildiğini bildirmesi üzerine, zanlıları yakalamak için Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.
     Gasp edilen iki taksi sürücüsünün de aynı eşkali bildirmesi ve zanlılardan birisinin deri eldiven giydiğini söylemeleri üzerine polis ekipleri, kentteki taksi durakları çevresinde çalışma başlattı. Muratpaşa ilçesindeki bir taksi durağının yakınında eşkale benzeyen ve birinin elinde deri eldiven olan 2 kişi bulunduğu ihbarı üzerine polis ekipleri, kısa bir kovalamanın ardından M.K. ve İ.A. oldukları belirlenen bu kişileri yakaladı.
     Suçlarını itiraf eden zanlılar, polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin / Hızır Hacısalihoğlu
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Gasp zanlıları, deri eldiven sayesinde yakalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER