GAP TEYAP ekibi Siverekte kitap dağıttı

GAP TEYAP ekibi Siverekte kitap dağıttı


ŞANLIURFA (A.A) - GAP Balge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca yürütülen GAP Tarımsal Eğitim ve Yayım (GAP TEYAP) projesi kapmasında Siverekte kitap ve CD dağıtıldı.
     İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Ziraat Odası Başkanlığını ve bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden GAP TEYAP ekibi, proje çerçevesinde tarımsal ve hayvancılık konularıyla ilgili 50 adet kitap ve CDden oluşan materyalleri dağıttı.
     GAP TEYAP Koordinatörü Cabir Helaloğlu, yaptığı açıklamada, proje kapsamında çeşitli il ve ilçelerde çiftçilere yönelik bilgilendirme toplantıları düzenlediklerini belirtti.
     Tarım konusunda bölge çiftçisini her yönden donamlı hale getirmeye çalıştıklarını aktaran Helaloğlu, Proje kapsamında daha önce Karacadağ bölgesinde çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan çiftçilerimize yönelik seminerler verdik. Hayvancılarımıza kırpma makinelerini dağıtarak modern hayvancılığın yararını anlatmaya çalıştık. Amacımız GAP bölgesinde modern tarım, modern sulama yöntemi ve modern hayvancılık alanında çiftçilerimizi ve besicilerimizi bilinçlendirmek diye konuştu.
    
     Muhabir: Şükrü Dolaş / Yasin Dikme
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber GAP TEYAP ekibi Siverekte kitap dağıttı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER