Galatasarayın şampiyonluğu

Galatasarayın şampiyonluğu -Sinopta sarı-kırmızı renklerine boyanmış kotralara ilgi arttı


SİNOP (A.A) - Spor Toto Süper Ligde Galatasarayın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Sinopta takımın renklerine boyanmış kotralara ilgi arttı.
     Sinopta kotracılık yapan Sinan Demir, her yıl şampiyon olan takımın rengine boyadığı çeşitli boyuttaki kotralara ilginin büyük olduğunu söyledi.
     Bu sezon Galatasarayın 19. kez şampiyon olmasıyla sarı-kımızı kotralara ilginin arttığını belirten Demir, "İş yerimiz sarı-kırmızı renge gönül vermiş taraftarların akınına uğradı. İl dışında bulunan taraftarlar internet sitemize girerek model verereke sipariş veriyor" dedi.
     Kotra fiyatlarının 15-75 lira arasında olduğunu ifade eden Demir, özel siparişler için verilen fiyatların kotraların büyüklüğüne göre değiştiğini vurguladı.
     Galatasaray taraftarı Cemile Başak ise şampiyonluk sevincini dile getirerek, "Bu sezon Galatasarayımızın 19. kez şampiyon olması ve Fenerbahçeyi şampiyonluk yarışında geride bırakmamız beni çok mutlu etti.18 tane Galatasaray kotram vardı, şampiyon olduk ve şimdi 19. kotrayı aldım. Şimdi tek dileğim takımın gelecek sezon Şampiyonlar lig kupasında final oynayarak kupayı almasını istiyorum.Başarılı olacağımıza da yürekten inanıyorum" diye konuştu.
    
     Muhabir: Kenan Türkseven
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Galatasarayın şampiyonluğu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER