GAİB ve ING Bank arasında işbirliği

GAİB ve ING Bank arasında işbirliği protokolü imzalandı


GAZİANTEP (A.A) - Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) ile ING Bank arasında ihracatçı firmalara yönelik işbirliği protokolü imzalandı.
     GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, imza töreninde yaptığı konuşmada, üyelerinin Türkiyede zoru başararak dünyanın 181 ülkesine ihracat yaptığını belirtti.
     İhracatçıların dünya ticaret arenasında Türkiyenin birçok sektördeki ürününü başarıyla pazarladığını ifade eden Çıkmaz, şunları kaydetti:
     İhracat rakamlarımız her geçen gün büyük bir hızla artmaktadır. Alternatif pazar arayışlarımız sürmekte ve ihracatçılarımız her türlü araştırma geliştirme çalışmalarıyla en iyiyi nasıl yaparım düşüncesiyle hareket etmektedir. Bugün ING Bank ve GAİB arasında imzalanan ve GAİB üyesi ihracatçılara yönelik özel olarak sunulan bankacılık hizmetleri bu alanda kredi kullanacak üyelerimiz için cazip koşullar sunmaktadır. Diğer taraftan ING Bankın yurt içi ve yurt dışı pazarlarıyla ilgili vereceği danışmanlık hizmetleri de özellikle ihracata yeni başlayan firmalarımız için önemli bir rehber niteliği taşıyacaktır.
     ING Bank Genel Müdür Yardımcısı İhsan Çakır ise amaçlarının Türkiyenin 2023 yılı 500 milyar dolar ihracat hedefinin yakalanabilmesinde ihracatçılara destek sağlamak olduğuna dikkati çekti. GAİB ile yaptıkları protokolden memnuniyet duyduklarını ifade eden Çakır, Protokol kapsamında GAİB üyelerine hem finansman hem de danışmanlık hizmeti sunacağız. Türkiyenin birçok sektörde ürettiği ve ülke kalkınmasına önemli katma değer sağlayan ürünlerinin dünya piyasalarında hak ettikleri değeri ve farklı pazarları bulabilmeleri için global ağımız ve bilgi birikimimiz ile her zaman gerekli desteği vereceğiz ifadelerini kullandı.
     Konuşmaların ardından işbirliği protokolü Çıkmaz ve Çakır tarafından imzalandı.
     İmzalanan işbirliği protokolü kapsamında ING Bankın GAİB üyelerine ihracat finansmanına yönelik kredilerden mevduat ve yatırım ürünlerine, dış ticaret işlemlerinden sigorta işlemlerine kadar tüm bankacılık ürün ve hizmetlerinde birçok avantaj sunacağı belirtildi.
    
     Muhabir: Kemal Karagöz
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber GAİB ve ING Bank arasında işbirliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER