Futsal: Türkiye Şampiyonası

Futsal: Türkiye Şampiyonası -Türkiye Özel Sporcuları Spor Federasyonu Başkanı Aydın: -Zihinsel engellilerin normal bir insandan farkı yok, imkan verildiğinde her alanda faaliyet gösterebilirler


GAZİANTEP (A.A) - Türkiye Futsal Şampiyonası Gaziantepte başladı.
     Türkiye Özel Sporcuları Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Spor Salonunda düzenlenen açılış töreninde, zihinsel engellilerin normal bir insandan farklı olmadığını; imkan verildiğinde her alanda faaliyet gösterebileceklerini belirtti.
     GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Gür de engelli çocukların toplumla birleştirilmesi gerektiğini belirterek, engelli çocuklara sahip çıkalım çağrısında bulundu.
     Açılış törenine, Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, federasyon yetkilileri ile takımlar katıldı.
     Haftasonu gerçekleştirilecek müsabakalarda; Gaziantepin yanısıra Adana, Ankara, Aksaray, Elazığ, Erzincan, Giresun, Malatya, Muğla, Niğde, Yalova, İstanbul, Kütahya, Kırklareli, Kocaeli ve Kilisten 20 takımın mücadele edeceği bildirildi.
    
     Muhabir: Kaan Bozdoğan / Veli Gürgah / Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Futsal: Türkiye Şampiyonası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER