Futbol:

Futbol: -Spor Toto 2. Lig -Sakaryaspor kongresi ertelendi -Sakaryaspor Kayyum Heyeti Üyesi Cemal İyem: -Şu an harekete geçme ve bu takımı sahiplene zamanı


SAKARYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Sakaryasporda yeni yönetimin seçileceği olağan kongre, çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelendi.
     Ligde 14. haftaya kadar sadece 1 galibiyet ve 2 berberlikle 5 puan toplayan Sakaryasporda, yeni yönetimin seçilmesi için yapılan kongre, Çark Mesire Tesislerinde gerçekleştirildi.
     Tüzük gereği toplam üye sayısının yarısının 1 fazlasının katılımıyla yapılabilecek kongreye, yalnızca 8 üyenin katılması nedeniyle iptal edilerek 13 Aralık Perşembe gününe ertelendi.
     Sakaryaspor Kayyum Heyeti Üyesi Cemal İyem, kongrenin ardından AA muhabirine, 1 aylık görev süreçlerinde mahkemenin kendilerine verdiği yetkiyle kulübü en kısa sürede kongreye götürmek olduğunu söyledi. Yeni bir yönetimin oluşması için kayyum heyeti olarak sürekli çalıştıklarını anlatan İyem, Bu dönem içerisinde Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Sakarya Valisi Mustafa Büyük, ilçe belediyeler ve işadamlarıyla bir takım görüşmelerimiz oldu. Sakaryasporun zor bir süreçte olduğunu ve takıma sahip çıkılması görüşüldü. Ama şu anda gerçekten zor zaman. Şu an harekete geçme ve bu takımı sahiplene zamanı. Üzülerek söylüyorum ki şu zamana kadar atılmış somut bir şey söz konusu değil. Umarım haftaya burada aday ya da adaylar çıkacaktır şeklinde konuştu.
     İyem, Sakaryasporun içinde bulunduğu bu sıkıntılı süreçten kurtulacağına inandığını belirterek, bu şehrin akil insanlarının bu takıma sahip çıkması çağrısında bulundu. Kimse sahip çıkmazsa o zaman takım gerçekten uçuruma doğru yuvarlanma sürecine girebilir diyen İyem, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Gelecek hafta aday çıkmaması durumunda Dernekler Masasına bildireceğiz. Bu sefer Sakaryaspor için bir anlamda Dernekler Masasından artık valiliği ya da mahkemeye belki de tasfiye olma süresi içerisine girecek. Tabiiki buna gönlümüz razı değil böyle bir şeyin olacağını düşünmüyorum mutlaka aday ya da adayların çıkacağını düşünüyorum. Sakaryaspor birlik beraberlik içerisinde hak ettiği yere çıkarılması gerekiyor.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı- Enes Duran
     Yayıncı: Atakan Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER