Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası -Bozüyükspor Kulübü Başkanı Özkan: Gaziantepspor karşısında futbolcularımızın yüreğini ortaya koyacağına inanıyorum


BİLECİK (A.A) - Ziraat Türkiye Kupası 4üncü kademesinde Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyüksporun Kulüp Başkanı Cengiz Özkan, futbolcularının bu maçta yüreğini ortaya koyacağına inandığını söyledi.
     Özkan, yarın oynayacakları Gaziantepspor maçında bir kez daha tarih yazmak istediklerini belirterek, Gaziantepsporun kendilerini elemesi ne kadar normalse, kendilerinin de Gaziantepsporu elemesinin normal olduğunu söyledi.
     Kadrolarına güvendiklerini ifade eden Özkan, Futbol 3 ihtimalli bir oyun. Tabii ki maçın favorisi Gaziantepspor ama biz de elimizden geleni yaparak, seyircimizle birlikte mücadele ederek sonunda ne sonuç çıkarsa çıksın Gaziantepspor takımını ve kendi takımımızı alkışlayarak maçı sonuçlandıracağız. Tüm futbolseverleri maça davet ediyoruz. Taraftarımızın 90 dakika boyunca takımımıza itici güç olacağını biliyoruz dedi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Futbol: Ziraat Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER