Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası -Kocaelispor Teknik Direktörü Baturman: Takım olarak istediğimiz şeyleri sahaya yansıtabilirsek zoru başarmaya çalışacağız


KOCAELİ (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Kocaelisporun teknik direktörü Bülent Baturman, Ziraat Türkiye Kupası 3. tur kuralarında Kasımpaşa ile eşleşmelerine ilişkin, Takım olarak istediğimiz şeyleri sahaya yansıtabilirsek zoru başarmaya çalışacağız dedi.
     Baturman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kupadaki eşleşmenin iki takım içinde hayırlı olmasını temenni ettiğini belirterek, sınırlı bir kadroyla hem ligi hem de kupada ilerlemeye çalıştıklarını söyledi.
     Karşıyakasporu kupadan elemelerinin ardından karşılarına Süper Lig takımının çıkmasını arzu ettiklerini ifade eden Baturman, Kasımpaşaspor maçının, takımın kapasitesini ve performansını görmeleri açısından önemli olacağını kaydetti.
     Baturman, Karşıyakasporu elediklerinde ilgili takımın PTT 1. Ligde lider konumda olduğunu hatırlatarak, İstanbulda bir 3. Lig takımı, Kayserisporu eledi. Futbol içerisinde her şey var. Bizim için şu anki tek dezavantaj, 2 hafta boyunca haftada 3 maç oynayacak olmamız. Türkiye Kupasında da gidebildiğimiz yere kadar gitme düşüncesiyle oynayacağız şeklinde konuştu.
     Futbolcuların Kasımpaşaspor maçına daha farklı konsantre olacağını dile getiren Baturman, karşılaşmada oyuncuların gerçek performanslarının görüleceğini bildirdi.
     Baturman, oyuncu yeteneği ve kapasitesiyle görsel farklılıklar olabileceğini anlatarak, takım olarak istedikleri şeyi sahaya yansıtmaları durumunda zoru başaracaklarını söyledi.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Futbol: Ziraat Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER