Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamzaoğlu: Bizim hedefimiz, bu ligde kalmak veya kalmamak değil. Biz bir kulüp duruşu sergilemeye çalışıyoruz (Fotoğraflı - Görüntülü)


MANİSA (A.A) - Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, hakemlerin takımlarına karşı ön yargılı bir bakış açısı içinde olduklarını iddia ederek, Bizim hedefimiz bu ligde kalmak veya kalmamak değil. Biz bir kulüp duruşu sergilemeye çalışıyoruz dedi.
     Deplasmanda oynanacak Gaziantepspor maçı için Yılmaz Atabarut Tesislerinde çalışmalara devam eden Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamzaoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sanica Boru Elazığspor maçında verilmeyen bir penaltılarının olduğunu ancak bir çok pozisyondan yararlanamadıklarını anlattı.
     Hamzaoğlu, hakem hatalarının arkasına saklanamayacaklarını belirterek, yaptıkları hatalardan ders çıkarmaları gerektiğini ifade etti.
     Bu karşılaşmada hakem tarafından sahadan çıkarılmasını da değerlendiren Hamzaoğlu, şöyle konuştu:
     Böyle bir atmosferde aleyhimize verilen birkaç tane karar bizi de çileden çıkarıyor. Benim yaptığım sadece bravo Cüneyt hoca diyerek alkışlamaktı. Dördüncü hakem duydu, ona da bravo dedim. Elini sıktım içeriye girdim. Bize ön yargı ile bakılmasına karşıyız. İlçe takımı olabiliriz, düşük bütçeli bir takım da olabiliriz. Ama verdiğimiz bir emek var, en azından objektif olunmalıdır. Önümüzde Gaziantepspor maçı var. Biz bu ligde kalacağımıza inanıyoruz. Kalmasak da bu bizim için önemli değil, bunu vurgulamak istiyorum. Çünkü bizim hedefimiz bu ligde kalmak veya kalmamak değil. Biz bir kulüp duruşu sergilemeye çalışıyoruz. Bunu da her ne olursa olsun sürdüreceğiz. Biz sadece objektif olunmasından yanayız. Takımlar ön yargı ile değerlendirilmemelidir.
     Öte yandan sakatlığı süren Sani ve sarı kart cezalısı olan Merterin Gaziantepspor maçında, forma giyemeyeceği öğrenildi.
    
     Muhabir: Mustafa Özdemir
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER