Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig -Çorum Belediyespor basın sözcüsü Mertek: -Bilet fiyatları 50 kuruş ile 1 TL olarak belirlenen Elazığ Belediyespor maçında taraftarımızın desteğini bekliyoruz


ÇORUM (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Çorum Belediyesporun basın sözcüsü Mustafa Mertek, Bilet fiyatları 50 kuruş ile 1 TL olarak belirlenen Elazığ Belediyespor maçında taraftarımızın desteğini bekliyoruz dedi.
     Mertek, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bu hafta sonu iç sahada mücadele edecekleri Elazığ Belediyespor maçının hem kendileri hem de rakip açısından son derece önemli olduğunu belirtti.
     Bu karşılaşmadan mutlak galibiyet planları yaptıklarını vurgulayan Mertek, Elazığ Belediyespor maçını mutlaka kazanmamız gerekiyor. Takımımız hafta içinde yapılan teknik ve taktik çalışmalarla maça en iyi şekilde hazırlandı. Belki de sezonun en önemli maçı sayılabilecek olan Elazığ Belediyespor maçında taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz dedi.
     Çorum Belediyespor yönetiminin bu maçın bilet fiyatlarında indirim yapma kararı aldığını belirten Mertek, Bilet fiyatları 50 kuruş ile 1 TL olarak belirlenen Elazığ Belediyespor maçında taraftarımızın desteğini bekliyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle çıkacağımız bu önemli maçı kazanacağımız inancındayız diye konuştu.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER