Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig -Bergama Belediyespor Teknik Direktörü Zora: 90 dakika koşulsuz şartsız desteğe ihtiyacımız var


İZMİR (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grupta Bergama Belediyesporun Gölcüksporu 2-0 yendiği müsabakada takımının başında ilk defa sahaya çıkan teknik direktör Murat Gürkan Zora, 90 dakika koşulsuz şartsız desteğe ihtiyacımız var dedi.
     Zora, yaptığı yazılı açıklamada, çok uzun süredir iç sahada galip gelemeyen, bir hafta önce çok ağır bir yenilgi almış ve hoca değişikliğinin şaşkınlığını yaşayan bir takımla Gölcükspor maçına çıktıklarını belirtti.
     Beklediğinden daha iyi bir atmosferde mücadele ettiklerini kaydeden Zora, açıklamada şu ifadelere yer verdi:
     Çocuklar sahada çok iyi mücadele etti. Galibiyetten başka bir şey düşünmemeleri çok anlamlıydı bu nedenle taraftarlarımız bu çocuklara daha fazla sarılmalı, daha fazla şefkat göstermeli. Taraftarlarımızın maç öncesi pozitif enerjisi takımımızı ateşledi. Maç içinde hata yapan oyuncularımıza tepki gösterilmesine değil, 90 dakika koşulsuz şartsız desteğe ihtiyacımız var. Bu galibiyet tüm Bergama halkına hediye ediyoruz. Hafta içinde daha çok çalışacağız, bir sonraki hafta daha iyi bir takım izleteceğiz.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER